"Oude liefde roest niet"

Tijdens de Braassem Summer regatta kwamen we een oud gediende tegen. 

Klik op de foto voor de video.Dit is de OFFICIËLE WEBSITE van de Nederlandse Soloklasse Organisatie. Hier vindt u informatie over de Solo, een 1-mans zeilboot waar actief wedstrijden mee gevaren worden in Nederland, Engeland, België en Australië, en over de Nederlandse Soloklasse Organisatie. De site is op 1 februari 2000 gelanceerd.

DISCLAIMER: deze website is bedoeld als informatiebron. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Indien er sprake is van uitleg of advies op deze website, heeft dit een algemeen karakter en is die uitleg of advies niet gericht op een specifieke situatie of probleem. Hoewel de informatie op deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld en regelmatig wordt bijgehouden, kan geen garantie worden gegeven dat de informatie juist en volledig is of blijft. Het overnemen van of verwijzen naar informatie of beeldmateriaal van deze website is uitsluitend toegestaan na overleg met en goedkeuring van de Nederlandse Soloklasse Organisatie.

CONTACT: Als u vragen, suggesties, opmerkingen of bijdragen heeft stuurt u dan gerust een mailtje naar de webmaster of kijk op de organisatie pagina voor namen en telefoonnummers van de bestuursleden.

Meer nieuws:
Uitslag Braassem Summer Regatta - veel eerste plaatsen betekent nog geen eerste plaats
MKE gaat dit jaar voor de Soloklasse helaas niet door!!
Hemelvaart 2017 Twee vliegen in één klap
Kleine Sneekweek - Uitslagen en I-Sail
Vooruitblik Kleine Sneekweek
Klik hier voor meer nieuws
 
Komende activiteiten:
Vrijbuiter weekend (JP) (1 - 2 juli)
National Championship (9 - 14 juli)
Zomer wedstrijden (JP) (9 juli)
Kaagweek (JP) (13 - 16 juli)
Sneekweek (JP) (5 - 10 aug)
Klik hier voor alle activiteiten